Új hozzászólás Aktív témák

  • ngabor2

    nagyúr

    válasz tiv61us #641 üzenetére

    semmi kreativitás nincs benned... szeretem én simán rizzsel is az édes-savanyú mártást, mégis megsütöttem hozzá a csirkemellet. amit leírsz, az se rossz, de én valami különlegeset akarok csinálni. és én szeretem elengedni a fantáziámat, ha már egyszer a munkám során is el kell. a hús mellé nem szeretem a kompótot. a savanyúságot se. a salátát se. utána esetleg. sósan ''bárki'' meg tudja sütni a húst. de édesen... na az más, az nem szokványos íz. ha lehet, inkább nem ennék feleslegesen na-glutamátot... nekem az íz kell, nem az ízfokozó.

    a télapótól meg inkább nem kérek kaját, magamban jobban bízok :D

    ja, és a bontott csirkében igen kevés bél van... legalábbis mifelénk. de én valahogy jobban szeretem az általam bontott csirkét. vagy legalábbis a bontás több mozzanatában tevőlegesen részt vettem.

Új hozzászólás Aktív témák