Új hozzászólás Aktív témák

  • nyávogi

    tag

    válasz Chili7 #758 üzenetére

    megvágod a héját kicsit, beleteszed egy tepsibe, aláöntesz kevés vizet és sütöd, ameddig szét nem nyílik a héj.

    csirke, ha még aktuális:

    1. bedörzsölöd sóval, a bőre alá töltesz almaszeleteket, megtűzöd szalonnával és sütöd

    2., bedörzsölöd olaj+só+(sok) zúzott fokhagyma + rozmaring keverékkel, kevés zsiradékot alá, meglocsolod sörrel és sütöd, először fedő/fólia alatt, majd ha megpuhult, anélkül, pirosra

    3., kecsap+ oregano+fehérbors+zúzott fokhagyma+ bazsalikom => bekened, 1-2 órát álni hagyod, majd sütöd

    4. csikokra vágod, bepácolod szójaszósz+méz keverékébe, egy napig állni hagyod benne, majd hirtelen sütöd,kevés, forró olajban.

    de van még ötleem, ha nem lenne elég.... :D

    az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...

Új hozzászólás Aktív témák