Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • (ÉN)közPONT

    senior tag

    válasz brownus #305 üzenetére

    Nos féligmeddig legális ............az Absinthban található némi fehér ürömfű (Artemisia absinthum) + Ánizs itt idézek a Mr.mixer.hu ról : Abszint (Absinth) – az iparszerű szeszgyártás történetében legmagasabb (legális), 60-80 %-os alkoholtartalommal előállított (zöld vagy színtelen) ital: fehér ürömfű (artemisia absinthium) és egyéb fűszernövények, valamint desztillált alkohol keveréke. A XX. század elején (kábítószerjellegű és addiktív káros hatására hivatkozva !!! EZ A LÉNYEG) szinte az egész világon betiltották. Az ezredfordulóra részben rehabilitálták; ma már az Európai Unióban - igaz korlátozott tujontartalommal - ismét forgalmazható.


    A fehér ürőmfű+ánizs és az erős alkohol eggyütt kb olyan jellegü hatást vált ki mint egy gyenge canabis ......csak nem heherészel inkább fejbecsap persze ezt szokás módósítani ....már aki tudja és aki meri azzal ,hogy régies nevén laudanumot csepegtetnek hozzá amikor meggyújtják ! Itt ha a téma érdekel és nagykorú vagy akkor www.google.hu keress rá a laudánum ra és rájössz ,hogy mi a modern neve az alapanyagát meg vidéken vagy a piacon meg lehet venni ( a lényeg ,hogy érettlen legyen!) ebből kell egy főzet és a kicsorgó nedű a laudanum DE MAXIMUM CAREFULL mert könnyen szent péter előtt találhatod magad !

    Visszatérve a kérdésedre vehetsz nálunk is olyan 8000 huf környékén pl finn italnagyker DE a legjobb választás az ha olyan márkát választasz amibe a thujon szint 20% vagy felette van mert az üt nagyon! Ja ha akarsz kotyvaszthatcc othon is mert kapni hozzá Kit-et is[L] http://www.phenomene.de/absinthkit/index-e.htm[/L] Ez a címe ahol hozzájuthatsz az alapanyagoknak és dokumentácíónak :

    Contact Customer Support Here
    ''AbsinthKit'' & www.AbsinthKit.de
    © 2001-2005 Schmal GbR
    Fritz-Reuter-Str.13
    01097 Dresden, Germany
    Phone: +49-163-439-7375
    Fax : +49-89-148-822-3512

    ÉS itt egy oldal ahol kész italokat árulnak
    Bővebben: link
    Bővebben: link


    Take CARE !!!

    Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

Új hozzászólás Aktív témák