-
IT café
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz kmarci25 #4043 üzenetére
Szerintem beállítom a kovászt is 67%-ra, aztán akkor nem kell annyit számolgatni hozzá. Most olyan 70g-al több víz volt a tésztában a kelleténél így utána számolva. Nem csodálom, hogy nem sikerült. Egyedül azért csináltam a kovászt ilyen magas víztartalommal, mert sokkal könnyebb megkeverni és kiönteni. Még amit szerintem kipróbálok a víz beállításán és a cukros felfuttatáson kívül, hogy van ilyen melegen tartó program a gépben, ami 60°C körül működhet. Elég meleg a kéznek és a mikrobáknak, de nem annyira brutális, mint a sütés. Arra gondoltam, hogy ilyen előfözéssel még több gázt belenyomnának a kenyérbe mielőtt megdöglenek, és valamennyire a tészta formája is stabilizálódna tőle mielőtt teljesen kisütném. Legutóbb mikor véletlenül ez a program ment rá, akkor megtartotta sütés közben is a kialakult formáját. Szóval még mindig van egy csomó dolog, amit ki lehet próbálni. Meg gondolom a végeredmény attól is függ. hogy mennyi kovászt teszek hozzá. Én bizakodó vagyok.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Aliexpress tapasztalatok
- Letartóztatták, mert AI segítségével csalt az egyetemi vizsgán
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tényleg jobban fogyaszt a Peugeot, az Opel és a Citroen?
- Az Apple is mesterséges intelligenciával turbózza fel a teljes kínálatot
- Politika
- Opel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi Smart Cooking Robot. Teljesen új bontatlan 2 év garanciával!
- Eladó-Kiadó ingatlan táblák , hogy sikeres legyen az eladás! PH tagoknak 30% kedvezménnyel!
- LeoVince LV10 carbon sportkipufogó
- Robot porszívó Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro eladó
- Gyönyörű autómatricák azonnal gyors országos kiszállítással! PH-soknak 30% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen