Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Yvorl_

    tag

    válasz _Yvorl_ #586 üzenetére

    Könnyű Nyári reggeli!

    Padlizsánkrém:

    Ez az étel a párom specialitása istenien késziti:

    Végy egy két kiló padlizsánt.
    Most meg őket majd töröld szárazra.
    Utána ha van akkor vaslapon süsd meg (ha nincs már a modern gázfőzőhöz vaslapod (nekünk se volt) jó egyszerüen rárakni az égő gázlángra.
    Addig kell sütni amig a héjjajól meg nem ég a belseje puha nem lesz (nagyjából, amikor elkezdene lehet engedni) (Fontos ez a fajta sütés mert ettől lesz kicsit olyan pikáns füstös ize, ha csak simán megfözöd előr emegpucolva inkább savanykás ízt kapsz)
    Ha kész meg kell pucolni, hogy az égett héjja lekerüljön róla és le kell vágni a szárát, majd az egészet be egy turmixba.
    Mellé izlés szerint hagyma fokhagyma füszerek majonéz és egy kis olaj.
    Összeturmixol és kész is kenhető kenyérre kanalazható mellé friss paprika paradicsom és isteni ize van.

    You can't teach new tricks to an old GOD!

Új hozzászólás Aktív témák