Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Yvorl_

    tag

    válasz Nyina #694 üzenetére

    Bocs a kései válaszért.

    Ha csak babos lenne akkor nem irnám, pont, hogy padlizsános zakuszka mien finom. Többféle izben is lehet késziteni, van babos, padlizsános, gombás, zöldséges, ki mit szeret.

    Macerásnak nem olyan macerás. Akkor van vele gond, ha télire elrakni csinálod és sokat.

    Receptje annyi, hogy sok olaj aztán rá sok hagyma aztán kért egység sima paprikát és két egység gogosárit (piros, de nem a kaliforniai) (leturmiszolva) vizzel és izlés szerinti paradicsomlével felöntve főzni kezdünk. Közbe egy egység padlizsánt tüzön egészbe megpiritjuk aztán meghámozzuk lemossuk és leturmiszoljuk. Ha a paprika már kezd megfőni akkor ezt a padlizsánt is hozzáadjuk. izlés szerint fűszerezzük az egészet.

    NAgyon finom kenyérrel és friss paprika paradicsommal.

    You can't teach new tricks to an old GOD!

Új hozzászólás Aktív témák