Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Keresés
-
IT café
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz spirit007 #873 üzenetére
a csülök (hús) és a szalonna között az a nagy különbség, hogy a szalonnának jó közelítéssel csak a bőre vesz fel kicsit több sót, esetleg a rétegek közti vékony kötőszövet. a csülökben a hús igen keményen meg bírja magát szívni sóval, ha hideg vízben ázik, akkor az kijön belőle, de íz nem sok távozik vele.
nomeg még egy fontos: füstölt, sós csülköt NE süssetek, az nem arra való. egyszer elkövettem ezt a baklövést, alig akart elfogyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új prémium hirdetések
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest