Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _az

    senior tag

    Eccer nálunk nem vót gáz, oszt anyukám a villanyos sütővel kreált ebédet.

    Namost az improvizáció kb abból állt, hogy fogta a sertést szeleteket(szerintem bármilyen hús jó lehet benne), megfűszerezte, bele a tepsibe. Elkezdte sütni. Nem tudom, hogy azonnal, bár tán inkább a vége felé( -gondolom azér, hogy ne süljön szét) rakott hozzá felszeletelt krumplit, paradicsimot, paprikát, gombát...

    Gyakorlatilag a sütőben össze lett rottyantva a sok cucc, egymás levében sültek.
    Namost a végeredmény valami égbekiáltóan jó volt. És gyakorlatilag k*rva eccerű :)



    Trütttyölt ratylival kapcsolatban anyit, hogy én is olvastam azt a Kretén(tm)-t :)

    Annál már csak a zsírfagyi súlyosabb: kell hozzá 3 adag vamiíliafagyi (3 fős család) , 1 porció libazsír(1 vendég). Namost magunk elé kiszadjük a fagyit, a vendég (lehetőleg külföldi) elé a zsírt. Teszünk hozzá kis esernyőt, díszítést. Namost ha a vendég az első falás után nem kér kenyeret, akkor gátlásos. Ha a fele után nem hány, akkor hazudik...

    az

  • _az

    senior tag

    ez a tészta dolog nem hangzik rosszul...

    Amúgy nem tudom, hogy rablóhús-evagy sem, de jó. :) Mellesleg Dzsémi Olivér főzőműsorát szoktam eccer-eccer elcsípni, abban sok jó kaját csinálnak és abban is volt egyszer valami spanyol finomság, ami kb arról szólt, hogy ami a hűtőben van, azt összefőzöm. Hasonlóan a Lukács-hányáshoz (lásd föntebb). Bár az igényesebbnek hangzott ;]

    az

Új hozzászólás Aktív témák