Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    b.vr, nikon/canon nem érzik megy egyáltalán, még a sonytól sem félnek, pedig köztudatba odacsapott az A7 (más kérdés hogy gyakorlati haszna meg af sebesség terén nem olyan fényes; de befészkelte magát a köztudatba és várják a canikontól is).

    +1 az EM-5 szerű kialakításra, de szerintem a markolat a szokásos receptet alkalmazza, és nem is baj.
    Elején nem értettem hogy a Pana a G2nél mikor kihozta a dslr szerű markolatot, miért tett le róla a G3nál. [link]
    szerk: Talán így jobban érthető:

    Jó, a Fuji S100fs után a D5000 is kínszenvedés volt a csoffadt vékony kis markolatával, nemhogy a pana... [link]
    Aztán az X-E1-el megértettem: Hát mert nem úgy fogjuk ezeket a milceket (átlagos obival) mint a tükrösöket! És tényleg, kényelmesebb százszor a mostani vázam markolat nélkül is, kitobival is, mint a D5000em (ill több canon is hasonló kategóriába nálam) volt.

    D5100-ba már már majdnem olyan jó volt kapaszkodni[mint S100fs-be], de ott a nagy fényerejű zoom megadta a súlyt, azt úgy is kellett fogni [S100fs is majd egy kg volt]. Úgyhogy vásárlás előtt a nagy ishoot markolattal szemeztem, manapság meg alig használok markolatot, leginkább ha direkt portrézni tervezek.

    Offoff: Hmm, 2012 ősszel az N8al fotóztam a G2őt, S100fs-t meg a D5000et. Egy évvel később a 808al az X10et, D5100at és az X-E1et. Nem vagyok kütyübuzi, nem vagyok kütyübuzi...

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák