Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz I.T.E.M #68012 üzenetére

    Más koncepció: ez passzív, míg az iFi aktív (vagy passzív+aktív). A DIY (illetve DIM: Do It Myself) 300Hz-től szűr, de alatta szűrnek eleget a készülékek és az erősítők is elnyomják az alacsonyfrekvenciás tápzajt.

    Amellett az alacsonyfrekis zajt dominálhatja az erősítő belső tápjának véges kicsi kimenőimpedanciájából adódó feszültségzaj is. Ezzel nem tudsz mit kezdeni az adapterbemeneten, mert belül áll elő.

    5GHz... Nem kell mindent elhinni. 30MHz-től felfelé már vígan antennázik minden vezeték. Egyszerű, nem kalibrált eszközökkel épp emiatt nem tudtam mérni mágneses anyagokat 10MHz fölött, mert a mindenféle parazitajelenségek (csatlakozókról történő visszaverődések stb.) uralják már a rendszert.

    Az enyém 35V/5A-ig használható bármilyen adapterrel, amit pl. a készülékhez kaptál. 5.5/2.1mm vagy 5.5/2.5mm-es csatikkal kérhető: szimplán az adapter és az eszközöd közé tudod kötni.
    Ha más csati kell, akkor kapni átalakítókat az említettekről/-re.
    nem kell megvenni, letét ellenében kipróbálható.

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák