Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    válasz Yutani #2 üzenetére

    Igen, valószínűleg túl erős lenne úgy minden szempontból.
    Majd talán ha kijön az 4090Ti vagy Titan, akkor az AMD bátorkodhat picit előrébb kapaszkodni. Egyébként a viccet félretéve ebben még lehet is némi logika. Hiszen a Ti a pletykák szerint +24MB L2$-t aktivál, lehet, hogy az is nagyon hasznos a BVH-knak és akkor azzal lépést lehet tartani a v-cache segítségével úgy, hogy a versenyzés látszatát imitálva tartjuk a tisztes távolságot.

    Tudod, az autóversenyzésben is van ilyen, hogy a hátulról jövő gyorsabb, de nem annyival, hogy lazán megelőzze és beáll az elöl levő mögé, ugyanarra a sebességre, ugyanarra az ívre, szélárnyékba. Így neki kevesebb üzemanyag fogy, kevésbé kopnak a gumijai és várja a megfelelő alkalmat, amikor előzhet: egy rosszul bevett kanyar, egy rossz kigyorsítás, vagy a tarkóján érzett lehelet miatti túl késői fékezés. Lehet az bármilyen hiba, vagy csak kivárja, míg a másik előbb megy ki a boxba.

    Simán lehet, hogy az AMD visszafogta a 7900XTX-et. Direkt. Hogy aztán minél látványosabban tudja leverni az Nvidiát, mint vak a poharat. Körökkel!

    /A fenti szöveg irónia/

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák