Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • caprine

    aktív tag

    válasz tomcica #951 üzenetére

    Régen amikor futottam télen én is mindig fejpántott tettem fel. Kicsit nekem olyan nőies, de jó. persze az a változat aminél a fül rész szélesebb és a fülre rásimul. Sapkát sose vettem fel futásnál, csak baseball sapkát nyáron a tüző nap ellen, mert egyszer már volt napszurásom.

    Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)

  • caprine

    aktív tag

    válasz Nordik #963 üzenetére

    Ha erős tartás problémád van akkor arra 1 sima gyakorlat van ami nagyon nagyon jó hozzá ez pedig a híd. Az uszás szerintem már a nagyon rossz tartásnál kell csak. Ha hidat akarod csinálni, akkor van egy könyv a Fegyenc edzés, ami 10 lépcsőben, 10 nehézségi fokozatban leírja ezt az gyakorlatot elég részletesen. Nagyon tudom ajánlani.

    Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)

  • caprine

    aktív tag

    válasz Polacheck #931 üzenetére

    A fekete nadálytő gyulladás csökkentő elsősorban. Én idén nyáron buktam egyet bringával, megfejeltem az aszfaltot és másodpercek alatt nőt egy pinponglabda a homlokomon. Hazacsörögtem anyáméknak hozzanak valamit nekem, mire ezt hozták, modjuk anyám majdnem összeesett amikor meglátta a fejemet. Estére lelohadt a duzzanat, eszméletlen jó, persze ez házi termék volt és nem patikai amiben tized annyi kivonat ha van.

    Ugyan ez vonatkozik a körömvirág kenőcsre ami meg bőr regeneráló, fele annyi idő alatt visszanő a bőr mint alap esetben. Ilyet is gyártanak anyámék maguknak.

    Illetve amit még ajálható az az orbánc olaj, például égési sebeknél nagyon ajánlott, de ha bekeni az arcát az ember vele teljesen kimossa a polusait és olyan lesz a bőre mint a egy babának. Nem is értem a nők miért nem ezzel kenik magukat hanem mindenféle méregdrága kenceficével, uborka pakolás meg egyéb baromságok.

    Ha valakinek fáj a bokája, olyan recsegő érzete van annak ajánlok egy elsőre extrémnek tünő dolgot. Nekem akkor kezdődtek a boka bajaim amikor a 10km távra átléptem, mert addig kavicsos mellék utakon futottam, de áttértem egy aszfaltos távra és az nyírta ki a bokám. Elkezdtem 1-2 napos böjtket tartani, nem ettem csak vízet ittam. Vége a bringás szezonnak, :W ilyen nyálkában nem érdemes meg veszélyes gurulgatni legalábbis az én tempomnál, meg hamar sötét is van így lehet megint felveszem a futócipőmet, komoly ihletet adtatok nekem hozzá, köszönöm szépen. :R

    Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)

Új hozzászólás Aktív témák