Új hozzászólás Aktív témák

  • #45252096

    törölt tag

    válasz raklo1 #71986 üzenetére

    Semmenyire se. Erre a notebookre rakeresve mindenhol 3050Ti-vel irjak.
    Raadasul az ar is stimmel ( [link] ).

    #71944 k-adi: Jarrod elfelejti megemliteni, hogy a 6800m eredmenyeit kulson monitoron erte el. Ilyen fps szamokat ram csere utan se tudna elerni a belso kepernyon, muxxal.
    Raadasul en ezeket a szamokat mas tesztekben nem nagyon lattam, lehet a memoria az oka (az ultrabookos tesztben 2rx8 memoriakat hasznaltak, lehet amiatt [link] ) es Jarrod a Crucial memoriakkal nagyon betalalt.
    Illetve azert van baj a geppel ([link]), szoval a nagyon jo ar/ertek mellett nem veletlen, hogy nem tette az elso ket tierbe Jarrod.
    Advantage edition valamiert annyiba kerul nalunk is, mint Szlovakiaban/Nemetorszagban, ami a lenovos arak ismereteben igencsak erdekes.

    #71942 k-adi: Nem rossz ez a tier lista, de azert Jarrodnak is megvannak a sajat hulyesegei :) Pl az utobbi tesztekben mindig szova tette, hogy csak a "BIOSban lehetett allitani a MUXot" mert hogy sokan nem ertenek hozza (WTF? - bar kozben azt is hozzateszi, hogy igyis-ugyis ujra kell hozza inditani a gepet). A masik az, hogy nem kulonosebben zavarja, ha egy ceg 2/3(!!!!)/4(!!!!) ezer euros notebookba a piac legszarabb mediatekes/realtekes wifi kartyajat teszi (Hello Asus S17!!!!!). Elintezi egy ki lehet cserelni mondattal..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák