Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    Ma megjött az Angliából vásárolt gtx hűtőegységem. A DPD szállította le egy jó nagy dobozban. Amint kibontom látom hogy belül minden megszaggatva, mármint a belső kitöltésen ahogy van és szerintem nem kellene. Az antisztatikus zacskó felbontva a benne lévő heatsink pedig a gpu felőli résznél meghajlítva. Az egyik csövön látszik 2 helyen is benyomva hol fogott rá az illető a művelethez. Ennyit a Ebay gazdag nyugathonból vásárlásaimnak. Ha lesz valami a jövőben az csak Aliexpress és rákérdezve egyenesen csakis Kínából lehet. Hallottam már több embertől, sokan lopnak.....mint pl a múltkori holland posta, most meg az Anglia közepéről jövő. Hát helyzet van.

    Mondjuk valahogy visszahajlítottam de egy átvezető csövön mindkét oldalról rá volt fogva ujjal a művelethez, be van nyomódva majdnem teljesen. Csak kérdezném hátha tudja valaki. A benyomódásokat valahogy lehet még korrigálni? Kiugrasztani valamennyire gondolom valamivel kisimítani talán felmelegítve és ellentétesen ráfogva egy puha fogóval.....

    MaxxDamage: Remélem te nem így fogsz járni! :(

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák