Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Frozen #93039 üzenetére

    A 32GB már most minimum(a fenti 3050Ti-s videóban is az van) meg, mert az összes játék címet listázom nem csak 1 games miatt vásárolok, mint divat mostanság! Jövőre meg két év múlva nem tudod mi lesz...itt ez a gazdasági válság is na.... Nem értesz. Én nem az apróra dolgozom, nálam az idő máshogy dolgozik és bőven beérem 60 és alatta fps-el is ha úgy hozza, az pedig már most adott sok évre. Amim van fullig tuningolom és használom amíg tudom megelégedéssel főleg ha nincs más alternatíva amit el tudok fogadni. Ahogy látom nincs pont ezért megér bármennyit még beleölnöm ebbe a gépbe, ha van mit. Mondhatni meg volt, most használjuk.
    Ha akarod 3DMark bechmarkban megküzdhetünk, és ha megversz majd jobban átgondolom szerinted mi lenne a jobb nekem. :D Jó hogy tavaly nem vettem meg az elsőnek kinézett 3070-el felszerelt MSI féle laptopot mert most a falba üthetném a fejemet mekkora mellélépés lett volna a jelen helyzetben nem azért mert BGA (persze azért is) hanem mert annyira sikerült elavulnia időközben, ami meg nálam közel sem érvényesül úgy mint hinnéd. Bizony tudatos vásárló vagyok, nincs az hogy megjön, visszaküldöm, valami miatt megunom, mindig átgondolom és végigviszem amibe belelépek.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák