Új hozzászólás Aktív témák

  • Messa

    tag

    válasz CortezX #231 üzenetére

    Hát ez van. Én megvettem istenítettem,mert bejött sajnálom,hogy sok belőle a hibás darab :O
    Nekem azóta sincs vele semmi bajom a feladatát ellátja és nekem ez tökéletesen elég. Leszólni mindent lehet,de azt nem árt szemelőtt tartani,hogy ez egy 30.000ftos szett amiért ma örülsz ha 1 DB márkás hangfalat kapsz.
    Én 2 dolog miadt vettem:Fa doboz+5.1.
    Lehet azért szerettem bele ennyire,mert a vártnál jobban teljesített. Különbözőek vagyunk és különbözik a véleményünk és az elvárásaink is. Aki egy ultra hyper giga hangfalrendszert vár az csalódni fog aki megy úgy megy bele a vásárlásba,hogy a 2.1nél biztos jobb az nem fog csalódni. Pc-n nekem se jött be túlságosan,valszleg mivel nem volt se időm,se kedvem vacakolni a finombeálításokkal. De ezt is csak azután mondom,hogy rádugtam DVD-re mivel az szerintem szebben meghajtja. Bár az első benyomás se volt rossz mikor PCre kötve megszólalt a mély :C

    Lényeg a lényeg szerintem továbbra is Best Buy,de aki úgy beleugrik egy vásárlásba,hogy nem járja körül a cuccot annak meg úgy kell. Ez olyan mint az autóknál addíg én is istenitettem az 1.3as benzines Suzukit míg nem ültem be egy 2.8as Mercibe(Nem saját :O ).Ha lenne 2 millám hangcuccra biztos,hogy JBL-t vagy valami hasonlót vettem volna,de ennyi volt és nem is bántam meg.

    U.I.:Az meg megint egy másik történet ha valaki megveszi hazaviszi összedugja és szarráhajtja másnap meg csodálkozik,hogy miért nem szól. Azán meg sír,hogy 25évesen költhet hallókészülékre is.

    A postom a saját véleményem, nem célom senki lelki világába belegázolni.

    Mod:ezt így másodszorra végigondolva inkább nem írom ide :DD

    [Szerkesztve]

    Time is the fire in which you'll burn.

Új hozzászólás Aktív témák