Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabbana

    aktív tag

    NA emberek.. én is megvettem az 5000-est, de nem vagyok megelégedve.

    Részletesebben: (4 éve volt otthon a 3600-as, és kb. minden félévben vételáron eladtam, és megvettem ugyanazt ugyanannyiért újban)

    A gépem egy 3000/800/2 intel, P4Ndiamond, és egy Audigy2zs kari.

    A régit megszoktam, minden jó volt.

    Összeraktam az újat, és úgy veszem észre, hogy a mélynyomóval nálam sincs valami rendben. A ZS-n az a gond, hogy 3000000 tekerő van amit el lehet állítani, de azt veszem észre, hogy a mély sokkal halkabb mint a3600asé. Nem nyújt annyit, kb. felét.

    Az újcuccokra általában érvényesm hogy várni kell a hangszóróval, be kell hogy járódjon ami kb. 20 óra, de ez a mély valamiért FOS!

    A hangszórók kisebbek, a hátsó lett csak kicsivel nagyobb. A szett egyik része előrelépés, a másik meg bukta...:(

    Ennek ellenére ajánlanám, mert jobban néz ki elegánsabb, a távirányító praktikusabb, de kb. pont annyival jobb, mint amivel drágább. A kék ledje nekem egyszerűen bántja a szememet.
    A hangja kb. magasban ugyanaz, a hátsó dobozok valóban jobban, de be is zavarhat az onnan érkező magastartomány zenehallgatáskor.

    Egyenlőre ennyi, holnap veszek meg egy pio DVD lejátszót a agasabb kategóriából, mert most álltam neki 500.000ből házimozit építeni, és ez az első lépés. Azzal megpróbálom, hátha én tekertem el valamit, de nem nyúltam hozzá a kétt szetkicserélése között.

    Holnap írom bővebben. De még mindig azt mondom, hogy megéri a nagyobbat megvenni, be lehet állítani a gépet hogy jó legyen.

    JJAA, valóban halkabb, mert az egész hangerőtartományt ki kell használni, a régi a felénél már torzított, ezt végig lehet tekerni, és a végén valóban hangosabb valamivel, és még nem torzít be.

    Az életben nincs felesleges tapasztalat...

  • Gabbana

    aktív tag

    válasz Geli #219 üzenetére

    a genius csak a géphez van, a házimozi más dolog, és ha nem értesz hozzá olvass utána mielőtt okoskodsz.. 500.000. lófasz egy normális házimozihoz...

    NNa, most megnéztem stereoban egy komolyabb minőségű filmet latopról. Produkált érdekeségeket, egyik pillanatról a másikra elkezdett max hangerőn búgni... de kihuztam a jacket, visszadugtam és ok.. nemértem..

    Egyébként film alatt kifejezetten tetzett, szépen tisztán, mélyen szólt.. érdemes megvenni, de vannak apró hibái, melyek javíthatók

    Az életben nincs felesleges tapasztalat...

  • Gabbana

    aktív tag

    Sziasztok!

    Több száz 3600ost eladtam, használtam belőlük többet. Hibátlan konstrukció.

    Vettem 5000-est. Sz@rt se ér. Hiába az Audigy 4, higyjétek el nekem nem szabad megvenni. Már 3 szor visszavittem, a geniusos gyerek ki se látszik a garba visszavitt mélynyomókból. Azért hajt hogy beférjen a raktárjába az amit visznek vissza másnap..

    Maradjatok a 3600 nál.. sokkal tartósabb..

    Az életben nincs felesleges tapasztalat...

Új hozzászólás Aktív témák