Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    Topikgazda

    válasz Yodamest #849 üzenetére

    Alapvetően egyet tudok érteni kb minden általad leírt dologgal, de azért azt tegyük hozzá hogy ezek kb az első 1-2 órában kiderülnek. Ahogy látod a kissé bugyuta harcot, azzal az összesen 2 skillel amit kapnak a karik, ahogy azt is látod hogy hiába van OP tüzes karaktered, ha egy pajzsos tüzes jön veled szemben, akkor max simogatni tudod, így gyakorlatilag rákényszerít arra hogy full csapatban gondolkodj.

    Ezzel nekem nem ez a legnagyobb problémám, hanem az hogy nincsen karakter reset a játékban. Most teljesen jól elvagyok a már meglévő karakterimmel, de ha kapok egy jobbat mit csináljak vele? Nem kapok elég exp-t, ha meg valami csoda fojtán mégis fel tudnám húzni, akkor a nem használt karakteremben pihenő millió alapanyag meg kuka?

    Persze ezen pillanatok alatt lehet javítani, és remélem fognak is.

    Az hogy milliókat lehet költeni benne...hát, ez ilyen üzleti modellel készült. Jómagam is jobban örültem volna egy egyszer 40-50euros árcímkének, de valszeg így sokkal több pénzt hoz, azt meg nem várhatjuk el senkitől hogy kevesebb pénzért dolgozzon, csak azért hogy nekünk jó legyen :)

    Mondjuk ami engem még zavar, az a ládák hiánya. Az elején, kb AR 20 körül olyan szépen lehetett felfedezni, mert mindenhol volt egy apró kis feladat általában ládák formájában, de ez mára szinte teljesen elkopott. Persze belefutok még 1-2be, de elég karcsú...

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák