Új hozzászólás Aktív témák

  • mhorvat

    senior tag

    Sziasztok!

    Feltettem a Krómot, úgy harmadszorra, hogy megint kipróbáljam. Alapvetően minden rendben van, tetszik, egyszerű és gyors. Azonban van egy-két apróság, ami nem stimmel:

    1) Össze-vissza dobál a korábbi oldalak közt, mikor vissza és előre navigálok. Arra gondolok, hogy megnyitom mondjuk az OTP oldalát, aztán a Vaterát, aztán az eBay-t, majd mikor megyek vissza nem a Vatera jön, hanem az OTP oldala az eBay után. A "navigálási hibák esetén javaslat megjelenítése" vagy mi a szösz funkció bekapcsolása/kikapcsolás esetén is ezt csinálja. Két egérgombra rá van programozva a vissza/előre funkció, azokkal (is) ezt csinálja.

    2) A könyvjelzők sávra nem lenne állandóan szükségem, minek vigyen el egy egész sort még az is a hasznos felületből. Viszont, ha nem jeleníti meg, akkor eltűnik a "További könyvjelzők" menü, ami viszont kellene. Firefox alatt könnyen megoldható volt a probléma, simán lehetett ide-oda rakosgatni a gombokat, Chrome-nál nem látom ezt. Arra gondolok, hogy beraknám a könyvjelzők gombot a címsáv mellé (leginkább elé).

    Ez a két (és talán össz) problémám lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák