Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz ntomka #6018 üzenetére

    Kár, hogy ezt értetted meg a kritikából, de ahogy elnézem a hozzászólásodból, nem is igazán hajlottál arra, hogy bármit is elfogadj a véleményemből. :) Mondjuk lassan ezt kezdem megszokni nálad, hogy a tiéddel ellenkező véleményeket szinte baromságnak állítod be, és nagyon könnyen le is zárod a véleményütköztetést azzal, hogy az nem úgy van, és felesleges is vitatkozni, te lezárod, és kész. :N
    (Lásd kiegészítőfejlesztős téma, amint elkezdtünk vitatkozni veled a másik topicban, Te gyorsan megpróbáltad lezárni a témát azzal, hogy szerinted mi vagyunk az elvakultak, aztán ki is maradtál inkább az egészből. :) Pedig egy vita nagyon sokszor lehet konstruktív, akkor is, ha egyáltalán nem értünk egyet valamiben...)
    Nem, nem szőrszálhasogatás egy dialógust nevetségesnek nevezni, hogyha az. Ott kezdődik a probléma, ha tele van ilyenekkel egy film (ritka előfordulások esetén könnyű szemet hunyni felette), úgy, hogy az egész művészinek van beállítva, és mindenki lihegve-nyáladzva sztárolja, hiszen az a divat. De ennek a vitának tényleg nem itt van a helye, na meg ahogy elnézem, amúgy is hiába mondanám az ellenérveimet.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák