Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hrabo86

    tag

    válasz K82 #321 üzenetére

    Értem, kössz a magyarázatot. Akkor igazából nekem ebből az jön le, hogy gari a Google felé kb mindig van bárhonnan is veszem, így egy külföldi rendelés / sufni gsm majdnem ugyan az, én is ki tudom küldeni Google szervizbe.
    Bár amúgy érdekes, Aquaba tegnap még volt fent egy Pixel, rájuk írtam gari ügyben és azt válaszolták, hogy csak hozzájuk szól a gari, hozzájuk tudom visszavinni szervizelni. Próbáltam erősködni, megkérdeztem kihez küldik szervizre, de azt mondták ezt az infót nem adhatják ki, no comment.

    Viszont így akár jó áron hardverapró is érdekes lehet, ha IMEI alapján van Google gari rajta gondolom. Külföldről behozott aprón árult Pixel 7-en mit érdemes ellenőrizni még IMEI mellett? Hogy global verziós model legyen (GVU6C aszem)?
    Ezek mindegyik 5G-s telefonok, vagy gyártották LTE verzióban is? (Letesztelni ezt átvételkor nem nagyon fogom tudni, ha jól sejtem, mivel mostani kártyámon nincs beállítva az 5G, mert nem tudja még a régi teló.)
    Bármi mást ellenőrizni, amibe bele lehet futni? (sztenderd dolgokat leszámítva, hogy megy-e a kamera, hívás, WiFi, töltés, hangszóró kipróbálása, képernyő és külsérelmi nyomok...)

    #322 mate1396
    Köszi az infót! Nem tűnik vállalhatatlannak, de azért költségileg is majd 14k a vége, meg gondolom elég hosszas, macerás volt...

Új hozzászólás Aktív témák