Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hrabo86

    tag

    válasz Hrabo86 #372 üzenetére

    Illetve az üveg felrakása után kb sose sikerül elsőre feloldanom az ujjlenyomatommal a telefont. Üveg előtt többnyire sikerült elsőre, de max másodjára. Üveggel most sokszor csak harmadjára sikerül (vagy arra se és jelszót kér). Pedig már kitöröltem a többi elmentett ujjam, mert csak 4-et lehet eltárolni, (wtf??) és már ugyan az az ujjam van elmentve többször is, többféle helyzetben (szárazabb, nedvesebb bőrrel).

    Ráadásul előző telefonokon nekem sose volt gondolom az ujjlenyomat feloldással, még az ősrégi redmi note 7-el is mindig elsőre sikerült. Asszony is mindig küzd az övén a feloldással, (bár neki az extra száraz bőre miatt valszeg, ami nekem nincs), de az a telefon is egyből felismeri az enyémet elsőre.

    Ezek után ez egy kicsit csalódás, nem tudom van-e bárkinek valami trükkje, ötlete, hogy javuljon a sikeres ujjlenyomat elfogadás arány? :F
    Persze teló feloldásra mondhatom, hogy használok inkább jelszó vagy minta alapút, de az ujjlenyomat azért sok appnál használatban van és jó lenne, ha működne (pl banki app).

Új hozzászólás Aktív témák