Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fanti

    addikt

    válasz Angel2014 #130014 üzenetére

    Tudjátok, sajnos már kis gyermek korom óta megvan ez a generalizált szorongásom, csak ugye akkor minden orvos azt mondta, hogy majd kinövi a gyerek.
    Ez az, amikor fiatal felnőttként ráfogod mindenre, hogy pl. szar a melóhelyem, vagy szar a keresetem, vagy szar ez meg az. Folyamatosan hárítasz, mondván, minden olyan fos.
    És amikor minden rendben, azaz úgymond rendben van a szénád, akkor is egy nap 2-3 alkalommal rád tör egyfajta szorongás érzés, azaz ok nélkül félsz. Nem vészesen komolyan, tehát nem oánikolsz, de annyira pont, hogy megnehezítse a napjaidat.

    Majd azt tapasztalod, hogy ha bedobsz egy sört, akkor elmúlik, jól vagy. Jéééééé de jól vagyok! De egy óra múlva kéne még egy sör.....

    Nagyon nehéz ezzel szembesülnie az embernek.
    Valami bajom van. De mi?

    A Magyar társadalom java része reggeli pálinkát javasol, de utána igyál egyet délben meg este is.
    Persze az alkohol is addiktív.
    Azután ott a nikotin, amit én élből utálok és sosem próbáltam.

    És ugye mivel 17 évet dolgoztam infósként egy megyei kórházban, egyszer elmeséltem a tüneteimet egy pszichiáter ismerősömnek.
    Frontint írt föl próbaképp, a 0.25-öst 3x1-et, de az kevés volt.
    Majd a 0.5-ös jött, ami viszont tökéletes. Más ember lettem tőle, egy életvidám srác.
    Ennek 15-16 éve már, azóta szedem, de tartom az adagot.

    Viszont had számoljak be két nagyon fontos tapasztalatomról!

    Az egyik az az, hogy egy nagyon kemény és totál kifárasztó edzést követően 1-1.5 napig nincs szükségem Frontinra! Ezalatt egy három órás edzést értek kimaxolva, ami után inkább csak vánszorgok, mint járok.

    A másik meg az, hogy még napi 10mg Dianabol mellett is napi 1 szemre csökken a Frontin igényem. Vagy még az az egy szem sem kell heti 2-3 nap.
    Azaz a Dianabol ilyen pici dozírozása pont olyan hatással van rám, hogy kissé jobb hangulatba hoz, mondhatnám eufóriának is, de annyira azért nem, lényeg, hogy jobb a kedvem, nagyobb az önbizalmam és jóval magabiztosabb vagyok, és a szorongásom is radikálisan csökken.

    Ez a történetem gyerekek. Nem szívesen beszélek róla, mert ugye manapság aki pszichiátriai gyógyszert szed az hülye, de úgy gondoltam veletek őszintén megosztom ezt a problémámat.

    GIGABYTE B550 Aorus Pro, AMD Ryzen 9 5950X, Noctua D14, Crucial Ballistix 4x16GB DDR4 3200Mhz@3800MHz CL18, Powercolor 7900XT, M.2 Samsung 981 2TB, M.2 Kioxia (XG6) 2TB, 2 x Intel 730 SSD 480GB, Crucial MX500 2TB, SEAGATE SkyHawk 6TB, 750W Gigabyte Aorus Gold, Evolveo T4, Samsung S43BM700UUXEN

Új hozzászólás Aktív témák