Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • panizzi

    aktív tag

    válasz Assdak #46049 üzenetére

    normális, becsületes embernek nem elég "lenni", annak is kell látszani - na most ez a véglény pont nem ezen az úton halad

    no limit

  • deniro2

    senior tag

    válasz Assdak #46049 üzenetére

    Én 1-2 év növit és nem sokkal több munkát, mint eddiget írtam, egyik sem olyan kevés azért ahhoz a +10-15kg izomhoz... ;)
    Egyébként meg nem értelek még mindig, neked is megvan a véleményed mondjuk Győzikéről (nyilván most azt mondod, hogy nincs, mert az vág ide), pedig csak a médiából ismered, az idióta megnyilvánulásaival és kétes adóügyeivel... Az ember a meglévő információi alapján alakít ki egy képet valakiről, nem tudja hozzágondolni azokat, amikről nem tud. Olyan nincs, hogy nincs véleménye valakinek valamiről, ami rendszeresen a látóterébe kerül, ez bullshit. Az, hogy az értelmesebbje feltételekkel kezeli a kétes helyről származó információkat, az nem a véleményalkotásban akadályozza meg, hanem abban, hogy ragaszkodjon hozzá mikor esetleg a kialakított véleményével ellenkező információval találkozik.
    Én sem ragaszkodom a Berkiről kialakított véleményemhez és, ha úgy alakul, hogy csupa pozitív tapasztalatom lesz vele kapcsolatban, ígérem megváltoztatom.
    Eddig úgy tünik ti ketten szegről-végről ismeritek és bírjátok, tehát jár neki az 1 plusz pont, mert van két jó haverja... :K Azt ügye megérted, hogy az így egy fórumon, ismeretlenül leírt szép szavak sem nyomnak többet a latba, mint egy újságcikk... :)

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz Assdak #46049 üzenetére

    ki beszélt itt Cutler szintről.. pff
    gaylight hivatalosan is boozykategória krisztiánó ronaldóknak krisztofeleknek meg győzikéknek, berkiknek, akik növivel készülnek be oda ami a szuperbody athletic alatt van 3al..
    az athletikoc is azért találták ki hogy legyen valami pályakezdő szint ahonnan majd el lehet indulni, mert a teenager kategóriákban olyan emberek indultak amilyeneket a berki szint csak "fényképen" látott. de hamar kiderült hogy az athletic se hipphopp nyerhető azoknak akik nem akarnak rendesen felkészülni, aztán majd ellébecolnak ott. olyan versenyzők mint Lénárd Lajos akit mondjuk nem szeretek különösebben.. de belerakott 15 év munkát, vagy az Illés Norbert detto, és lehetne azért még sorolni akár minden évben 4-5 további versenyzőt akik alkotnak valami értékelhető testépítő fizikumot a lehető "legkisebb" kategóriában.
    na ők testépítők. az hogy valaki gayceleb kategóriában majomkodik az nem.
    szal ehhez nem kell bulvár.. le kell tenni vmit az asztalra. edzésmunkában vagy versenyen.. de az hogy 2 év alatt növivel mr rik lett és nyomja magát a médiában mint nemzeti testépítő szupersztár az elég röhejes szerintem

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák