Új hozzászólás Aktív témák

  • taip

    senior tag

    Lassan kedvem lenne a kamerákat hozzávágni a kis kínai fejéhez. :W

    A képminőség sem éppen csúcs, de hogy szoftveresen mennyire trágya, az hihetetlen. Beállítok valami, leokézom, majd legközelebb már más van beállítva.
    A felvétel minősége sokkal rosszabb, mint az élőképé és nem tudom, hol lehetne rajta állítani. Max. a fájlméretet tudom növelni, de a minőség nem lesz jobb.

    Teljesen random, hogy mit vesz fel és mit nem, hiába állítom be az érzékelési területet, időszakot, nem nagyon érdekli. Tegnap éjjel is 273 db rövid videót vett fel, amit persze nem néztem végig, de amibe belenéztem, nem volt semmi. De oké, lehet, hogy ha fúj a szél és mozognak a fák, akkor érzékeli. Akkor már csak azt nem értem, hogy azt miért nem érzékelte, amikor hazajöttünk, meg amikor elmentünk, ugyanis arról nincs felvétel. (Nem magamat akarom nézegetni, csak tesztelek, még mielőtt...) Olyankor is veszeget fel, amikor garantáltan semmi mozgás nincsen.

    Ráadásul a felvett képeket, videókat nem is tudom törölni, mert nem látok a szoftverben erre lehetőséget, csak az egészet egyben tudnám törölni. A képeket meg sem tudom nézni, csak listázza egy böngészőnek tűnő ablakban, mint egy ftp szervert. Persze direktben, fájlkezelővel nem lehet elérni, így sem lementeni, sem letörölni, de még normálisan megnézni sem tudom. (Beépített SD kártyája van).

    Lehetséges, hogy más szoftverekkel tudnám kezelni ezt az egészet, főleg a felvételek visszanézését/törlését? Ez így nagyon gagyi, pedig még ebből a hardverből is ki lehetne hozni többet ha normálisan megírnák hozzá a szoftvereket.

    Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

Új hozzászólás Aktív témák