Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz jézusom #26419 üzenetére

    Jah, szerintem élérhetőbb cél lesz, hogy a telek 4 sarkára megy 1-1 oszlop, és arra 2-2 nagy látószögű kamera, esetleg megtámogatva egy PTZ-vel az épület csúcsán, ami 24/7 pásztáz és próbál "quantum AI hypercomputer" módban mozgást követni a kerítések mentén, okostelefont zaklatva (legalább is amíg lecsitulnak a kedélyek).
    Ehhez is kellhet 4-(8) külön IR LED panel, vagy az vállalható komolyabb kompakt infrával?
    Ilyen kialakításra mit ajánlanátok? Sokkal drágább lenne itthoni raktárról, mint kínából? (Bár szerintem az belefér neki, hogy január első hetében rakjuk össze.)

    Ha jól veszem ki a műholdról, akkor a telek kb. 100x100 m és az épület korai alapjai a belső (nem földút, hanem másik üres telek/szántó felé eső) sarkon állnak. De hogy hol a kerítés, passz. Holnap rajzoltatok róla egy móriczka helyszínrajzot.

    Még azon agyalok, hogy egy mini-PC legyen (integrált x86 CPU-s deszka), vagy az a szokásos gagyi dedikált rögzítődoboz, amivel mindig csak a baj van. Kompatból van valami értelmes, ami olcsóbb, mint a mini integrált PC?
    A korábban említett "cyberháborús tervek" miatt húzok a PC felé. Mehetne rá Kali Linux. :D Illetve lehetne spékelni rá "okosságokat", mint távvezérelt hangszóró...

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák