Új hozzászólás Aktív témák

  • Pancsermeste

    őstag

    válasz Pancsermeste #27638 üzenetére

    Nos, megjött a Reolink RLC-511WA kamera, éppen tesztelgetem.
    Elsőre jó benyomást keltett, elég masszív, jó minőségű kamerának látszik. Viszont, a működését tekintve kicsit csalódott vagyok.
    Először is az tűnt fel, hogy milyen lassan dolgozik a fókusz mechanikája. Kb. másodpercenként léptet rajta egy egységnyit, iszonyat lassan áll be az auto fókusz, és bár mindig a legélesebb pozícióba, de ez nem jelenti azt, hogy valóban éles is a kép. :(
    Értem én, hogy ez nem egy PTZ kamera, ezt egyszer kell beállítani a megfelelő zoomra, de akkor is furi. Nekem egy Boavision 20x zoomos PTZ kamerám van, az villám gyorsan dolgozik. (ehhez képest)
    A kép minősége is elmarad a Boától, pedig abban is csak 5MP-es IMX335 starvis szenzor van.
    Egy ilyen gagyi kamerát akartam leváltani az RLC-511-el, de semmivel nem jobb ennél a képminősége azonos fókuszon. Igazából ezzel is csak annyi volt a baj, hogy este sokat tévedett az emberfelismerésnél, gondoltam a Reolink jobb lesz ebből a szempontból. Beállításokban mindenképpen sokkal jobb és részletesebben állítható, de még nem teszteltem).
    Viszont, a Reolink APP az megint nagy csalódás (pl. a Camhipro-hoz képest).
    Ember detektálásnál küldi ugyan a Push értesítést, de ha rábökök az értesítésre nem játssza vissza a jelenetet. Csupán megnyitja az appot, aztán keressem meg én a felvételt. :(
    A felvétel keresője is gagyi. Az időskálát nem lehet nyújtani és ha az adott jelre állítom, nem indítja el a lejátszást.

    Camhi-nál ki lehet nyújtani az időskálát, hogy pontosan meg lehessen keresni a kívánt jelenetet, és ha fölé viszem a kurzort, el is indítja a jelenetet.

    Tudom, ez a probléma itt nem sokakat érint és nem is tűnik katasztrófának, de nekem ez most bosszúság, így kiírtam magamból! Köszönöm, hogy meghallgattatok. ;)

    -= Pancsermeste® =-

Új hozzászólás Aktív témák