-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
Én klasszik eljárással megyek. A kelesztés kb 3.5 fél óra szokásos hajtogatásokkal. ami nálam a plusz, hogy ha idő engedi 48 órát bent van a hűtőben. de van hogy 72 t. Sztem sokkal fontosabb az erős kovász, és hogy ne keljen túl a tészta. Vagy alul. A többi rutin. Amúgy én vaslapon sütök, edényben soha. Ott akkor szoktam max ha túlkel és tudom hogy lapos kenyér lenne.
Egy kanál bors? nem sok?
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs