Új hozzászólás Aktív témák

  • bl4ze

    veterán

    válasz Ciccuka #620 üzenetére

    Szerintem bőven volt erről szó már, gyanítom éppen Te kérdezted..... :Y
    Hogy ne égjen meg, szerintem ez is le volt már írva :
    - Gép bekapcsol és 2,5-es fokozaton 15 percig melegszik
    - Pizza betesz - 3mas MAX fokozatra feltolod és 2 percre állítod az időzítőt
    - 2 perc után 180 fokot fordítasz a pizzán, és lecsukod
    - 30-60 másodpercenként felnyitod, és 45 fokokat forgatsz rajta amig el nem készült

    Ha az első pizza kész, vissza csavarod 2,5-es fokozatra és FELNYITOD a tetejét.
    Úgy elkészíted a második, harmadik stb... pizzát és mehet be - FELTEKERED 3mas fokozatra és követed a fenti leírást.
    Akkor ég meg az alja ha túlhevül a kő. 20-30 perc után a kő 420-460 fokra hevül !!!!

    Ami még fontos : 210-220 gr bucikkal dolgozz. Ne nagyobbal.
    És ezt csak olyan 25-26 centisre nyújtsd, ne nagyobbra - mert az oldala nem fog megsülni.
    A Te fotódon is látszik, hogy a szélének a "vége" nem sült meg, fotóról elég "nyers" "sületlen" hatása van....

    [ Szerkesztve ]

    .:. bl4ze .:.

Új hozzászólás Aktív témák