-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
Most nem vártam 48-72 órát : Caputo kék liszt, 63% hidro, 3% só, 3% olaj. Dagasztás után 1 óra pihenés, majd bucizás után 8 óra szobahőmérsékleten kelt, kamrában.
Baromi jó lett.
Levegős, puha, ropogós szél, nagyon finom - kicsit a tésztával nehezebb volt dolgozni, oda kellett jobban figyelni nyújtáskor.
G3-mal sütöttem..:. bl4ze .:.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs