Új hozzászólás Aktív témák

  • bugizozi

    őstag

    Sziasztok!

    Hétvégén sikerült egy olyan kenyeret sütnöm amire még én is azt mondtam, hogy nem rossz, párom szerint benne van a top3-ban :) (azért Caputo cuccokat használtam, mert elkezdtem pizzát is ilyenből csinálni és csak ez volt otthon :D)

    600g liszt (400g Caputo teljes kiőrlésű liszt, 200g sima fehér)
    380g víz
    12g
    3 csipet Caputo száraz élesztő

    Este 8kor 15 perc dagasztás, formázás
    1 óra szobahőn kelesztés utána hűtő
    Reggel 8kor kivettem 1 óra szobahőn kelesztés
    Bemetszés

    Sütés:
    10 perc 240 fokon
    10 perc 220 fokon
    25 perc 220 fokon letakarva alufóliával
    Egy kis szuflé formában végig volt bent víz. (nem tudom ez ér-e valamit, hűdenagy gőz nem volt bent)

    A belseje olyan amilyen, tk liszthez képest nem rossz, puhább lett mint amilyennek a képen tűnik.
    Sajnos sütés előtt nem készítettem képet, olyan kis nyeszlett volt, nem gondoltam h ez lesz belőle :N :D

    [ Szerkesztve ]

    VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

Új hozzászólás Aktív témák