-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Hétvégén sikerült egy olyan kenyeret sütnöm amire még én is azt mondtam, hogy nem rossz, párom szerint benne van a top3-ban (azért Caputo cuccokat használtam, mert elkezdtem pizzát is ilyenből csinálni és csak ez volt otthon )
600g liszt (400g Caputo teljes kiőrlésű liszt, 200g sima fehér)
380g víz
12g só
3 csipet Caputo száraz élesztőEste 8kor 15 perc dagasztás, formázás
1 óra szobahőn kelesztés utána hűtő
Reggel 8kor kivettem 1 óra szobahőn kelesztés
BemetszésSütés:
10 perc 240 fokon
10 perc 220 fokon
25 perc 220 fokon letakarva alufóliával
Egy kis szuflé formában végig volt bent víz. (nem tudom ez ér-e valamit, hűdenagy gőz nem volt bent)A belseje olyan amilyen, tk liszthez képest nem rossz, puhább lett mint amilyennek a képen tűnik.
Sajnos sütés előtt nem készítettem képet, olyan kis nyeszlett volt, nem gondoltam h ez lesz belőle[ Szerkesztve ]
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A Lian Li kompakt AIO-k mellé szánt tornya újragondolta a szellőzés módszertanát
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DIGI internet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ha Trump győz, Elon Musk politikai tanácsadó lehet
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen