- SkyShowtime
- A személyes adatainkkal, képeinkkel tréningezi az AI-t a Meta
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Musk átirányította a Teslának szánt AI-chipeket
- Megpróbálják a spanyolok: megvédenék a gyerekeket a közösségi médiától
- 10 éve nem változott ekkorát a Netflix tévés appja
- VMware
- Facebook és Messenger
- Gyorsabban hozná el az önvezetést Kína
-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
Kelesztés.
Sajtot, sokfélét. Alapból mozzarella, vizes, vagy pizzamozarella, de van hogy van otthon többféle, összemixelem őket és hajrá. Legutóbb, fehér cheddar/eidami/gruyere ment rá. Adta
Paradicsom rengeteg olasz van, jobbnal jobbak, konzerv hámozott, lehetőleg san marzano vagy vmi hosszúkás húsosabb fajta.
De rámentem a lidl hosszúkás pari konzervre, nem volt rossz az sem....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
kozsy18
tag
Legutóbb nem tudtam szerezni Muttit, ezért "ha már úgyis mindegy" akkor Lidl-ben vettem fűszeres, aprított paradicsomkonzervet. Kapott egy kis cukrot, sót, borsot, olívaolajat és annyira hú de rossz sem lett a végére.
Mozzarella nálam általában Aldi vagy Lidl terméke.Ha pöpec, friss olasz holmira vágytok, akkor [Gastronomia Da Nandin]
vagy [Sarki Fűszeres] . Utóbbinál a mozzarella di bufal veszélyesen finom (ha van...)."Egy tehén sokszor ad tejet, de marhapörköltet csak egyszer..."
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen