Új hozzászólás Aktív témák

  • Tervben van egy táptesztről bejegyzésem. Most gyűjtöm hozzá az szükséges dolgokat. Lehet benne ilyen is hogy 6pin-8pin tápcsati félig bedugva mit produkál, nyilván igen sok féle minőségű kábel és csati van szóval eredmény elhet kis szikrától kezdve leégésik vagy egyáltalán a semmiig minden.
    Igazából arra irányulna a teszt hogy két azonos típusú de időben eltérő gyártású táp milyen terhelhetőséget bír el, azaz hogy idővel gyengül-e a táp. 5-10+ éves tápokról lesz szó.
    Valamint az hogy egy egy csatlakozó mit bír el. Eddig egy szem molex 12v ága 200w-ig vizsgázott nálam már most, felette nem volt lehetőségem tesztelni de majd lesz. Tippre amúgy rendesen összedugva sokszorosát fogják bírni. (pl 8 pinesnél tippre 400-600w), félig összedugva lesz érdekesebb a teszt. nvidia féle csatim nincs és ez ilyen nagyon budget teszt lesz, nem fér bele. (kínai adapterekek használok, többféle tápon, aljazok meg rossz kártyákról kerülnek le)
    Eléggé nagy a szórás, azaz noname tápokon eleve vékonyabbak a kábelek és csatik is gagyibbak, rendes chieftek, fsp lesz tesztelve.

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák