Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Busterftw #267 üzenetére

    Mármint ezzel cáfoltad a tömeges elhullást? Nope, ez nem cáfolat. Az meg evidens, hogy a Föld bolygón nincs olyan csati, ami ne ment volna már tönkre. A kettő között markáns ám a diffi :B

    A figyelmet első körben hívd fel magadra, mert te akarod cáfolni azt, amit a szerviz állít. Amíg ez nem sikerül és jönnek itt a bedobott klasszikus érvelési hibás "te is" 8 pines olvadt csatikról 1-1 fotók, ne haragudj, de nagyon komikus.

    Teljesen mindegy, ha lealkudod 100-ra, az is qrva sok, mert megfordultam pár mocskos nagy javítónál és ilyen mennyiségben csak olyan csatikat láttam amik egyszerűen elkoptak. De olyat, hogy tömegével mentek tönkre csatik iszonyat rövid idő alatt és mindezt úgy, hogy életveszélyes szitut idézzenek elő, nos olyat nem.

    Ha jó a spec, akkor áttervezzük? Nem :B Innentől minden más is lecsó, ezt hívják közvetett beismerésnek.

    Azok WoT-ok azért terelések, mert nem olvastad el és/vagy nem érdekelt már gimiben sem a fizika. Ami nem gond, csak ettől az még nem terelés.

    Figy, ha ennyire érzed, hogy a szerviz kamuzik, akkor jöjjenek a globális számok. Ez a legjobb ebben, hogy az egész topikot egy aránypárral le tudod zárni itt és most. Mennyit adtak el, mennyi belőle a kuka. Itt akkor valami bődületes kicsi számot kell kapjunk. És topik zárható.

    Na vajon miért nincs kint ilyen szám? Azért, amiért ilyet szerintem a világtörténelemben nagyjából soha senki sem mert még őszintén leírni. Ha ennyire nincs gond, akkor az NV érdeke is ezt a számot közölni, ezzel mindenkit véglegesen eldugaszolni. Ha nem teszi akkor... akkor lehet itt mutogatni még mindig arra, hogy bezzeg a villás dugó, meg a 8 pin meg a Hindenburg, csak nagyon-nagyon-nagyon kellemetlen ezeket olvasni :K

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák