Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Busterftw #239 üzenetére

    Neked is kidobott 10 másodperc után annyi találatot ez a fajta csatlakozó amiből a Föld bolygó elhasznált milliárdos nagyságrendben csatikat, mint arra, hogy 4090 leégett a fél konfig, wdafakk now?

    Mert akkor rendben vagyunk. Akkor ez egy bevált szabvány, piszkos alacsony meghibásodási és félrekezelhetőségi aránnyal.
    Kicsit olyanok ezek az ellenérvek és "te is" jellegű érvelési hibák, mint amikor a biztonsági öv kerül elő és jön valaki, hogy márpedig volt amikor az mentette meg, hogy nem volt bekötve. Nyomom egy 20 éve stabilan az ipart, 1 kezemen meg tudom számolni mennyi klasszik PCI-E, ATX és egyéb betápot láttam leolvadni és ezekből az egyik konkrétan az a darab volt, amit magamnak gyártottam és laposra zúztam az egyik négyszöget, egy másik pedig nem kattanásig volt bedugva és a vége fittyedt le.

    Most tulajdonképpen tényleg azt kéne eldönteni: tömegesen volt ilyen gond régen? Értsd, volt amikor fórumok és videók születtek tucatjára és terveztek át egy csatit? Mert szerintem ilyen nem volt. De jöhet a korszakból az írás, VGA topikot néztem vissza a régi szörnyeteg AMD meg NV karikkal és nem találtam ilyet, hátha te szerencsésebb leszel.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák