Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Busterftw #274 üzenetére

    A szerviz nem allit semmi olyat, amit en cafolni akarok.

    Ő nem állít, csak javít, mondjuk ez true.

    Az en allitasom az, hogy 1 szerviz nem relevans minta a temaban, ahogy 1 user sem relevans az itteni Ada topikban.

    Mert egy piszok forgalmas szerviz és egy user tapasztalata a serpenyőn ugyanaz. Én értem, hogy valahogy az egyik oldalt ki kell emelni, a másikat meg lehozni, hogy ne legyen annyira üvöltő, hogy a pehelysúlyú versenyzőhöz most engedünk be egy Caterpillar bulldózert a ringbe. De sajnos ahogyan régen is mondtam, tökre megértem, ha valakinek kedves egy márka vagy egy adott típus, de ha látom, hogy csak mi mennyit adtunk el belőle és 6/5 arányban 1 éven belül kuka egy vas, az sajnos kuka. Olyat én még nem láttam a lassan 20 éves karrieremben, hogy nálam van valami sejtés, hogy itt gond van és azt ne erősítse meg bárki, akit felhívok az ország másik felén. Mert ez ilyen, bátran lehet önszorgalmazni és bekérdezni még pár szervizbe, olyan a világon nincs, hogy csak x helyre dőljenek be a döglött kártyák, máshol meg semmi. Már csak valszám miatt sem.

    Fentebb mar kifejtettem, miert hoztam peldakat a 8pines leegesekre:
    - Az oldalak 1-1 ilyen Reddit posztot hoztak le hirkent, mikor az egesz indult.
    A kerdes az, ezt a 8pines olvadasokrol evekkel korabban (illetve a mai napig) miert nem hoztak le hirkent.

    Mert nem mindegy, hogy egy olyan csatiról kerül fel egy-egy kép, amiből minden háztartásban van egy tucat, vagy olyanról, amiből kisebb városonként van max 1-2.

    - Masfelol pedig azert hoztam konkret peldat, mert itt sokan azt allitottak a 8pinnel ilyen nem fordult elo, illetve tokeletes szabvany. Hat nem az, ugyanugy leeg.

    Van egy érzésem, hogy szövegkörnyezetben ez egy kicsit másképp volt leírva/más miatt került le így :B

    Sot, ugye sh4dow logikaja az volt, mivel megvan a potencialis veszely, vissza kell hivni, hat ott a pelda megvan ez a potencialis veszely 8pines eseteben, mehet az is vissza.

    Az ő logikája az volt, hogy egy 4 élű, középen 1cm-en fogható kést lehet vissza kéne hívni a piacról, mert potenciálisan szétkaszabolod magad vele. Erre te beírtad, hogy akkor a vajazókést is, mert amúgy azzal is történt már baleset, szóval az is potenciális
    Az 1-1 pelda nem az "egesz ugyre" akart cafolat lenni.

    Igazándiból semmire sem cáfolat sajnos, de legfőképp a csati jelenlegi helyzetét nem menti meg a visszamutogatás.

    Azert a robbantott abrak alapjan es a visszafele kompatibilitas miatt az attervezes eleg eros kifejezes. :)

    Lovagolhatunk a szavakon ha akarod. A racsnis kulcs attól még krova marad.

    A szerviz nem kamuzik, nem is ezt kezdtem ki. A szerviz altal bemondott szamok jelentoseget kerdojelezem meg. (foleg a masok altal hozzaadott infok fenyeben)

    Továbbra is: ha mutatsz nekem bármit, de tényleg bármit, ami hasonlóan orbitális számokat produkált a múltban, én is megkérdőjelezem. Mint a szakma körül legyeskedő továbbra is biztosan állítom: ez példa nélküli :B

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák