Új hozzászólás Aktív témák

  • gaben22

    senior tag

    válasz Barret001 #82032 üzenetére

    Köszi, futólag megnéztem 1-2 videt és elég jó javaslatot adtál. Tudás nincs sok részemről, de muszáj valami hűtést applikálnom a cuccra, mert most vagy nem fogom használni vagy esetleg szétgányolom a fúrással és ismét csak nem fogom használni vagy sikerül és használni fogom úgyhogy igazából nem tudok rosszul kijönni a dologból :). Maga a cucc egész masszív, bőven lenne elég thermal mass, hogy elvigye a hőt, de a behelyezett HDD-vel nem érintkezik szinte sehol, a bevezető "sín" amin keresztül betolom a HDD-t a két oldalán meg műanyag úgyhogy az se tud átvezetni hőt a házra.
    Arra is gondoltam, hogy kiszerelem az elektronikát belőle és fából csinálok keretet, azt meg ugye olyanra csinálom ventivel, amilyenre csak akarom, de úgy összerakták úgy tűnik nem tudom kiszerelni csak ha széttörök közben valamit... Aliról már rendeltem egy ház nélküli SATA-> USB adapter, csak az meg kitudja milyen minőség, adatot nem akarok veszteni meg azt se akarom, hogy HDD-ket kinyírja. Szóval már körbejártam 1-2 opciót, most jön az első, hogy kilyuggatom :).

    @DravenMoral
    18-20TB-s enterprise HDD-k (9 tányér 7200k fordulaton). Ettől még lehet igazad van, csak jobb szeretem, ha minden rendben ki van gondolva előre :). Van egy 2 TB-s 5400k rpm-es WD Purple HDD-m, az mondjuk nem melegszik valóban. Duplikálom a fontos adataimat, de ettől még nem akarom, hogy bármelyik kiessen a sorból.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk; DAP: Astell&Kern AK70 mkII; IEM: JVC HA-FW01

Új hozzászólás Aktív témák