Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    Hello

    Én usb-s vagy AC adapteres ventit akarok csinálni, de előtte lenne kérdésem, másik topicban kérdeztem, de nem kaptam választ, hátha itt valamenyik modder tud majd válszolni :)

    Láttam, hogy AC adapterrel meg lehet csinálni egyszerűen, ott csak hozzá kell érinteni az adapter végéhez a venti kábelt (piros, fekete) és már kapja is az áramot. Kérdésem az lenne, hogy egy AC adapter elbírna több ventit is? 2-3, esetleg 4 db 80mm-es ventit? Csak mert adapter 12V, ventik is elvileg 12V, de maximum akkor kisebb feszen menne, lassabban. Vagy ne is próbálkozzak mert veszélyes lehet?

    Egy usb kábeles 80mm-es ventit csináltam, összekötöttem piros kábelt a pirossal, feketét a feketével, megy is jól. Esetleg egy usb kábelre több ventit? Csak mert ezt az egyet is 5V-on hajta ha jól tudom.

    Egyébként xbox360-hoz lesz külső venti, ezért jobb lenne talán az adapteres megoldás, kevésbé veszélyes ha nem közvetlenül a gépre van dugva nem?

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

  • spammer

    veterán

    válasz KillHates #245 üzenetére

    Köszi szépen a választ!

    Akkor jól sejtettem hogy usb-n nem kellene több ventivel próbálkozni, és főleg mivel xbox360-ra van rádugva, marad az 1 usb-n.

    Akkor 12V-os adapterre rakok majd 2 db ventit, az akkor még biztonságos, így akkor 4 ventihez is elég 2 db adapter.

    köszi az infot még egyszer ;)

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák