Új hozzászólás Aktív témák

  • cekkk

    veterán

    válasz python1 #3579 üzenetére

    Csak nem történt valami nálatok?

    Azt kell még megérteni, hogy az ember változik , és az 5 perccel azelőtti önmaga, már nem az aki most. Most megint kicsit kurta farkú gondolat, de mondom azt, hogy haragszol valakire, de kapsz róla valami jó hírt stb, és már nem úgy tekintesz rá mint az előtt változtál. Ugyan ez megtörténik mindennél, ha leülsz meghallgatni egy kedvenc zenédet, és közben ér egy inger, vagy felfedezel benne egy addig nem hallott hangot, akkor a következő alkalommal már az új hanggal fogod hallani és nem ugyan úgy mint előtte. De azért még nagy befolyásoló tényező is tud lenni a az emberekre az ajánlás,hihetetlen , hogy mennyire másképpen élünk meg valamit ha már mások véleményét hallottuk róla. Pont ez a lényege a reklámoknak is.

    Ed Parker
    :DDD
    Miért (ne haragudj meg Béci) olvastál már bármelyik hazai szaksajtóban "rossz"/ "gyengébb" erősítőről,bármi olyan elektronikus kütyüről, hogy rosszabb lett mint az előző évi? Pedig a fórumokon folyamatosan ezt írják az emberek.
    Mivel őket ezen cégek reklámjaiból élnek, nem fognak neked rosszat írni, főleg egy ilyen kis piacon, ahol ha nem náluk hirdetnek, akár be is zárhatnák az újságot.

Új hozzászólás Aktív témák