Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gorbep

    senior tag

    válasz Szabikaa20 #2067 üzenetére

    Hát ezaz! Sajnos valakinek meg kell "rizikózni" hogy berendel egyet " blikkre" és vagy bejön vagy nem. Azután ha rendes, továbbadja az infót, hogy "best buy" vagy selejt. Mi kollégákkal szoktunk összeállni, hogy valamiből berendelünk egyet így, ha szar, akkor a bukás eloszlik közöttünk, ha jó meg rendelünk még annyit, hogy mindenkinek jusson. De sajnos az ilyen házimozis cuccokban nem partnerek.(Inkább csak PC, LED-es világítástechnika stb.)

    Meg nekem sajnos a fix méretű kábelek nem jók, mert az erősítőm +PC, majdnem jobb surroundnál van. Tehát a Front és center kábelem 10-12 méteresek, mivel még a szoba ajtó keretét is körbe kerülik! :W

    De ha nem túl drága vágj bele, ne törődj vele másnak mi a véleménye! Érdekel majd a véleményed a hangjáról. Ha nem tetszik, még lehet, hogy eladni is sikerül, hátha valakinek illeszkedik a rendszerébe. Majdnem alapanyag áron vannak, úgyhogy nagyot nem tudsz bukni vele. Különben általában mindig meglepően jő minőséget kaptunk. Ez már nem a kínai gagyi piac. Sok esetben ua-t a terméket kapod, csak éppen a márkajelzés hiányzik róla. Még arra is lusták, hogy az alapanyag színeket megváltoztassák! (Náluk nincs szerzői jog védelem, a legtutibb cuccot a kiszállítás után ugyanúgy gyártják tovább csak más néven, vagy név nélkül, az én szakmámban van rá sok példa)

    [ Szerkesztve ]

    - Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......

Új hozzászólás Aktív témák