Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz Tonyo #565 üzenetére

    ezzel is teljesen egyrtértek. a 806osod karaktere nagyon hasonlít az utópiára. közepe szerintem élvezetesebb,mint a rubié, de elhangolja a hangszereket kicsit. közepének a felbontása szerintem sokkal jobb is,mint a rubié. még talán a mélyének is. az utopia nem hangolta el. kicsit olyan hangosított érzetem van mindkét focallal ami nyilván igy is van,hiszen mikrofonba kellett énekelni valaha, de ezt még nem éreztem sehol. nálam a saját szobámban már el tudnék a 806osssal éldegélni,itt inkább katakter volt a focalos szárazság,mint bántó él.

    Még azzal sem tudok egyelőre mit kezdeni, hogy minden apró szöszt felnagyit a focal.nekem ez az,ami ideges, és olyan,mintha elveszne a részletekben. Az utópia ellenben nem veszett el,de ugyanúgy ott voltak a szöszök.

    viszont, amit Ricsi mondott, hogy a szinpad mélysége, ahhoz szerintem hozzá kellene szokni. ez nem megy 1-2 óra alatt. persze,hallottam egyessével a hangszereket, ez biztosan kábelezés, és jó DAC órajel, de még nem tudom,h mit keressek. sajna még nem volt időm hozzászokni olyan lánchoz, hogy tudjam,mit keressek.

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák