Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz hanee #676 üzenetére

    Hát, nekünk volt egy használt elöltöltős AEG, na az mai napig az etalon :D Komolyan, a macska elaludhatott volna mellette...gyakorlatilag hangtalan volt, még 1400-as centri mellett is :C Ezért keresek olyat, vagy Bosch-t, a 90 az már eléggé fogat szívva, de elfogadható ár.

    Na ez a harmadik szempont, az energia- és víztakarékosság (már csak azért is, mert környezetvédelmet tanultam :DDD . Az viszont sztem tuti, hogy az ebbe a kategóriába esők kevesebben zabálnak, mint a jelenlegi gépünk, tehát jobban járunk :)

    Nyáron nekünk sincs gondunk a szárítással (falu, kertes ház), de télen nem szeretem, ha ruhaszárítóba ütközök mindenhol...Jobb, ha megszárad gyorsan. Viszont 1400-on mi se centriztünk (már csak azért se, mert 1-2 programnál vitte csak azt a sebességet), meg akkor ha kivetted, gyakorlatilag csontszáraz volt :D 1000-től több tehát nem kellene, azt viszont jó lenne, ha tudná.

    Be- vagy kifolyó csővel nem állunk hadilábon, ha egy macskafaroknál hosszabb, akkor már elég :DDD

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

  • jeges

    senior tag

    válasz hanee #676 üzenetére

    "szóval hogy azt gondoljátok az a jó, ha minél több, de ez véleményem szerint nem így van. Az a jó mosógép, amelyiken lefelé minél kisebbre lehet állítani. Megmondom azt is miért: ha magas fordulaton centrized, nem tesz jót az anyagnak, ellenben nem szárad meg annyivel gyorsabban mondjuk az 1000 fordulaton kimosott mint a 700-on, hogy megérje"
    ehhez azér' annyit hozzátennék, hogy pici gyerek mellett általában fontosabb szempont a gyors száradás, mint az, hogy sokáig bírja az anyag - mer'hogy a napi 2-3 mosás minimum benne van a pakliban, viszont pár hónapnál tovább nem hordja az ivadék a göncöt
    (értsd: kinövi).

  • Integra

    titán

    válasz hanee #676 üzenetére

    bármilyen normáli pamut cuccot lehet centrizni 1400on, semmi baja nem lesz, túl van reagálva ez a dolog. soha nem lesz baja, hamarabb megy ki a színe meg kopik el, mint hogy a magas fordulat bármilyen szinten is gondot okozna.
    gyapjú cuccok értelem szerűen alacsonyabban mennek, de nem kell nagy feneket keríteni ennek, bizony jó a fokozatmentesen vezérelt magas fordulatszám

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák