Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz celf #180 üzenetére

    jaj, most esett le, hogy mit kérdel a hozzárendelésnél... nem, dehogy a home-ban, az az általános chromecast kezeléshez van.

    A hbo fiókodban a weblapon, beállítások és eszközkezelő rész. Ott sorolja, hogy milyen számítógépek, tévék és más eszközökről vagy és voltál belépve. Ha az túl sok, akkor lehet törölnöd kell a régi, nem használtak közül. Úgy látom a chromecastot külön nem sorolja ott, hanem a böngészőket.

    mondjuk a listát android appból, meg gondolom ios appból is lehet szerkeszteni. Ott ír arról is, hogy hágyszor lehet variálni havonta.

    A felhasználási feltételekben így fogalmaznak:
    Használható Eszközök száma

    Feltéve, hogy az Előfizetési Szerződésben más nem kerül rögzítésre, a Felhasználó az alábbiakra jogosult: (i) 4 Eszközt regisztrálhat, amiből kettőt használhat egyidejűleg, (ii) 5 alkalommal jogosult az Eszközökön módosítani egy naptári hónapon belül, azzal, hogy ugyanazon Eszközt 24 órán belül nem lehet regisztrálni. Eszköz módosításnak minősül egy új Eszközök regisztrációja vagy egy regisztrált Eszköz törlése és egy új regisztrálása. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a jelen ponttal vagy az Előfizetői Szerződéssel ellentétes Eszköz használat esetében elképzelhető, hogy az HBO GO Szolgáltatás számára nem lesz elérhető.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák