Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz LouiS22 #894 üzenetére

    Minőségben azért lehet különbség, bár a Kodi az jó nálam (bár HBO GO-t nem próbáltam). Viszont ugyanazon az Android Box-on a HBO GO appal már botrányos a minőség. Pixeles, meg szálkásak az élek. Egyszóval nem az a szép kisimult, tiszta képe van, mint pl. PC-n böngészőben, egyszerűen nem áll úgy be a kép, mint PC-n. Pár másodpercig az appal is totál moslék a kép, aztán "kitisztul", de valahogy nagyon nem tökéletes minőségben. Élvezhetetlen.

    A Kodi-ban én is szeretném már beüzemelni, csak ahogy néztem, újabb Kodi kellene a HBO GO pluginhez, amit viszont nem tudok felrakni, mert nem támogatja a Box-om. Mert ha azzal menne jól a GO, akkor nem minden áron ragaszkodnék a PC-s megoldáshoz. De sajnos a GO saját appja tényleg botrányos az Android Box-omon, mind minőségben, mind működésileg.

    De amíg PC-n tökéletes a minőség és a működés, addig nem erőlködöm, hogy vegyek jobb Box-ot, vagy bármi egyéb céleszközt, ha már ilyen jó kis "céleszközt" raktam össze, ami úgy is rá van kötve a TV-re/Projektorra, mert ezer más dologra is használjuk.

    De ha már szóba került: 16-od Kodi van a Box-omon, ezen tényleg nem lehet megoldani, hogy menjen a GO? Próbáltam forrásból is felrakni (pontosabban letöltött apk-val), de rögtön azt írja, hogy az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval (17-essel).

Új hozzászólás Aktív témák