Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Neil Watts #975 üzenetére

    Olyat nem fogsz találni, amin minden szolgáltatás pöpecül megy.

    Random tabletes rendszerű boxokon telefonos meg tabletes appok futnak. Esetleg tévés verzió van felrakva kézzel. De általában nem megy a hd tartalom előfizetős szolgáltatásoknál az ilyen gányolásoknál.

    Az igazi androidtv boxokon kifejezetten tévés változatok vannak az appokból, és ami van az hd minőséget is tud. Kiszivárgott a hbo go appja is. Netflix alap. Prime video csak akkor van, ha a szolgáltató előretelepítette (az nvidia shield-es az viszonylag elfogadhatóan megy mi boxon is). Nameg ott megvan a chromecast mód is, ha valami úgy menne csak.

    A chromecast esetén ahogy írod kell telefon vagy más. De az online tartalmat nem a telefon küldi ki rá, csak utasítja, hogy mit játszon le online. Nem képernyőtükrözés. Lehetséges az is, de csak arra, ha olyat akarsz mutatni, ami egyébként nem támogatná a castot.

    Az amazon firestick meg nem google. Szóvla a play store nincs hozzá. A youtube is csak valami webes mutáns rajta. Talán, most hogy kezdenek békülni a google és az amazon, talán lesz kölcsönös támogatás. Ígérik, hogy a telefonos prime video is fog majd megint tudni chromecast módot, van a play storeban már tévés prime video, de még nem sok eszközt támogat. Talán a youtube is normális formában rákerülhet az amazon eszközére is majd. De ezt nem tudni előre.

    Nekem az androidtv tűnik a legkevésbé hackelést igénylőnek, de persze ehhez tévéként kell akarni haszánlni, nem tabletként vagy pécé helyettesítőként. Ha hivatalos prime videót is akarsz rá, akkor az nvidia shield az egyetlen opció egyelőre.

  • orb1t

    újonc

    válasz Neil Watts #975 üzenetére

    Szia

    Nekem amazon fire tv stickem van. Mindent rá tudtam rakni kivéve HBO Go Hungaryt.

    Neked sikerült kiküszöbölni ezt a problémát?

Új hozzászólás Aktív témák