Új hozzászólás Aktív témák

  • boost

    addikt

    Nálam ami most fut bogarakra az a:

    - Eagle Cluster Bomb
    - AX/LAS-5 "Guard Dog" Rover
    - LAS-99 Quasar Cannon
    - A/M-12 Mortar Sentry

    Ehhez még hoháztartozik, hogy a SG-225IE Breaker Incendiary Shotgun az alap fegyverem. Ez ellentétben az alapértelmezett gépfegyverrel, már önmagában használható, nem kell helyette egy Stratagemet vagy egy Machine Gun-t lehívni. Amellett, hogy sebez, fel is gyújtja a bogarakat, a kisebbek abba halnak bele. főként akkor hatékony ez a mellékhatása, mikor hírtelen rádrepülnek / ugranak.

    Eagle Cluster Bomb elég nagy területen, egyszerre 10-12 bogarat is felrobbant. Alapból 4 jár egy hívásra, Ship Upgrade segítségével 5.
    Guard Dog Rover lézerje már közel 50 méterről írtja, de ami a legfontosabb ezzel jelzi is az ellenfelet. Nincs meglepetés.
    Quasar elég erős 2-3 lövéssel egy Charger leszedéséhez.
    Mortar Sentry-t meg közben folyamatosan dobom el, lehetőleg hegyek közelébe, ahol a bogarak nem veszik észre, nem az útvonalukba. Kialakítása miatt nem szükséges, hogy rálásson a bogarakra, el lehet dugni. 30-50 bogarat leszed úgy, hogy észre sem veszik. Arra kell vigyázni, hogy a bogár ne érjen oda hozzád.

    Ezek alkalmasak egyedül, vagy kis csapattal való harcra. De nagy csapattal is, csak óvatosabbnak kell lenned, hogy mennyire mész közel a lézerrel a másikhoz, vagy a shotgunnal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák