Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz szucstom #87 üzenetére

    Engem is lehet, BandiHUN_ PSN-en, steamen alulvonás nélkül:R Bár eddig 2-en felvettek már, de ma este se volt senki :( Még hülye olaszokkal mentem tűrhetőt, minden harmadik szavuk vaffankulo volt :D De végre meglett a guard dog is, na az egész jól tud segíteni. Csak azt tudnám, miért nem lép ki a game, nem záródik be. A gép fut, csak még egy feladatkezelőt se tudok behívni, mert a játékkép áll kimerevedve, csak win gomb-restart hoz ki, se alt-f4, semmi. Nyomtam rá egy repairt, valamiket letöltött...
    Ja persze én nem játszottam a héten még, megvettem ezt az új pakkot, és persze elindultam megszokásból, összekavart loadout+beállítások, pedig olvastam, hogy ilyen:O Menet közben gáz, hogy fix a loadout.

    Egyébként sok a toxic, de akkor francnak hagyják nyitva a lobbit, ha aztán beszólogatnak, mit keresek ott:W:((( könyörgöm, coop game, senki nem lop el semmit a másiktól... meg beszól, hogy ne lövöldözzek, mert mindent távolról intézget légicsapással, közben meg feladat volt 200kill most is machine gunnal:((( A feladat mindenkinek ugyanaz?

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák