Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz denesdr #117022 üzenetére

    Nekem a nap végén a szubjektív élményem számít.
    Ha robot agyam lesz, bal-jobb oldalt UMIK-45-ös modulokkal mint audio interfész a külvilágra, elgondolkodom ezen ismét. :D

    Imádok mérni, szeretem a korrekt megoldásokat, sokszor muszáj is, egyéb szempontok miatt is, de a nap végén mindig a fülem ítél végül.

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz denesdr #117022 üzenetére

    Hát amúgy én sem méretném le a csövi fejest Amirral :D Mondjuk a tápzajt már elimináltam, de még jön 2 choke bele két kondival, azzal komolyan letolom a pincébe, aztán békesség. Valszeg új dobozt is kap, elfogytam helyben. De hülyegyerek-projektnek jó volt. Átépítem egy szép húzott aluba, cnc, stb. mint a nagyot. (Az meg kap +1 dobozt, egyik toroidot kiszervezem külön dobozba, annyira zsufi lett az is belül).

    Érdekes dolog ez a "mi a jó?"
    Számomra egyszerű:
    - elektromos szempontból üzembiztos és a komponensek nincsenek határra járatva, "kényelmes mindennek" az az üzemmód, amivel végzi a dolgát, bőven speckón belül
    - szubjektív szempontból kiváló hangzás, olyan, amit nem cserélnék semmi pénzért másra, ergo "megálltunk"

    Amikor átjöttél megfülelni, emlékszem, mondtad, hogy életet lehel a zenébe (pedig akkor még zúgott is picit). Én is ezt hallottam szubjektíven róla, meg persze mai napig, ezért is szeretem + a saját munka, az alkotás öröme.

    Na mindegy is, már alakul a következő kapcsolás, preamp, unity gain vagy 1:3 áttétellel, aztán majd kiv. leszek, mit hoz a konyhára. Egy analóg-elektronikus váltáson is gondolkodom, ha nagyon elborulok, csővel azt is, kizárólag orosszal. ;] Tudom ez kevesebb lehetőséget ad, mint egy Hypex FA szett, de szeretek kísérletezgetni, játszani, stb. Végülis bármikor lehet menni egyik irányból a másikba, vagy vissza. Meglátom, az analógból mit lehet kicsiholni anélkül, hogy rommá kellene DSP-zni majd az egészet.

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák