Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz denesdr #117039 üzenetére

    Ezt Bruno maga állítja a modulokról, meg a weboldala is. Ilyen irdatlan feedback mellett "látja" az erôsítô az impedanciaváltozást és állíthatja belül valamijét olyanra, hogy megfeleljen annak, mindezt az elektromos áram terjedési sebességével kb, én itt elfogytam. Egy NCore-t, Purifit megérteni szvsz senki nem tud nagyon a világon jelenleg, vagy aki igen, az nem itt írogat. :D Bruno saját elmondása szerint az alkalmazott matematika bonyolultsága tartott másokat vissza attól, hogy ne legyen ennyire jó D osztály már hamarabb is, amit tekintettel arra, hogy az ô cuccai a csúcs ma ebben a mûfajban, elhiszek neki.

    Érdekelni engem is érdekel, de a D osztály ma már sajna nem az otthoni pákás keccsölés kategória. :D Lehet csinálni persze, az alapok megvannak mindenkinél, de n+1 csavart hozzátenni, amitôl NCore egy NCore, senki nem fog. :U

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

  • VoidXs

    Topikgazda

    válasz denesdr #117039 üzenetére

    Egyszerűen annyi a trükk, hogy a visszacsat meg tudja mondani, hogy az utolsó kimenet mennyi hibát vétett különböző okok, pl. kábel DF miatt, majd arra korrigál rá a jövőben. Mivel ennek a korrekciónak van egy időfüggvénye, ezért a legmagasabb frekiken nem olyan hatékony, ezért látod a DF-et D osztálynál drasztikusan esni, de az egyedül a frekvencia függvénye, a feszültséget úgy igazítja, hogy korrigálja a DF-et. Technikailag ott van, de gyakorlatilag a hatásfok kárán az erősítő megoldja.

    W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák