Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • L4D1K

    őstag

    válasz Jimmy8 #18023 üzenetére

    Szia, milyen a mostani hangfalad?

    A CAV egész hallgatható dolgokat gyárt, sztem marha olcsón. Nekem is CAV van, csak dp880a [link]. Volt szerencsém hallgatni a dp288 ast illetve a dp265 -t is, mindkettőt gyári és hivox tuningon átesett formában is.

    A 288 as nak rengeteg és terjengős a basszusa, illetve elég mosott a tere, de ennyi pénzért sajna ennyi jár, a tuning során ha jól emlékszem kapott egy jelentős belső ráncfelvarrást, doboz merevítés, kábelek cseréje, váltó beállítás stb, plusz félig zártra lett alakítva. Így korrekt hangja lett, de ugye ez is pénzigényes.

    Milyen árban láttad egyébként? Ha nagyon olcsó lehet megéri megvenni, ha 35-40 akkor felejtős, abban az árban már sokkal jobbakat lehet kapni.

    # ANTAL Tuning #

  • KMT

    addikt

    válasz Jimmy8 #18023 üzenetére

    Az egy hifis fórum, nyilván tapasztaltabbakból több tag lehet ott. Nem véletlenül javasolják ilyenkor a hangsugárzó cseréjét először. Ha erősítőt vennél, olyan hangfalat kellene keresned, ami az erősítőddel és a szobáddal is jól kijön (egyszerre). Egyszerűbb előbb keresni egy szobához (és ízléshez) illő dobozt, majd ehhez erősítőt próbálgatni. Szóval nem csak azon múlik, hogy a Technics vagy a Magnat a gyengébb-e.

    Amit még az avx-ről tudni kell, hogy (az) atc, aki a CAV-okat és a többi kínai csodát árulja, megvette a fórumot és reklámfelületként használja. Ennek fényében érdemes figyelembe venni a tanácsait.

    Javaslom, hogy használt dobozt keress, ennyiért már elég jókat ki lehet fogni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák